Åpningstider / Opening hours: See our Facebook page, link below

Gålås hjerte søker nye drivere

Går du med drømmer om en dag å drive en hyggelig kafé? -vel, her er din sjanse til å virkeliggjøre drømmen!

Vi i Gålå Booking vurderer å leie ut driften av vårt veletablerte kafékonsept Røsslyngstua Kafé og Storstue.

Sentralt beliggende på toppen av Gålå, med storslagen utsikt over Gålåvann og Jotunheimen, ligger vår hyggelige og godt besøkte kafé.

Vi har stortrivdes med å drive kafe på Gålå i over 10 år. Først som Røsslyngsetra, og senere, i større og nyoppussede lokaler, som nåværende Røsslyngstua Kafe og Storstue.

I tillegg til daglig kafédrift har vi også innarbeidet årlige tradisjoner som ølsmaking (i samarbeid med Lomb bryggeri) og den svært populære «Vaffeljazz», med musikalske innslag, rykende ferske vafler og godt drikke til.

Lokalene har en gjennomtenkt og arrangements-vennlig utforming som gjentatte ganger har vist seg velegnet og populært for større arrangement som bryllup, konfirmasjon,  minnestunder og fødselsdagsfeiringer.  Et velutstyrt storkjøkken og en romslig serveringsdisk muliggjør en sømløs gjennomføring av store tilstelninger.

Røsslyngstua Kafé og Storstue er i dag et kjært og populært tilbud til hyttefolk, fastboende og gjennomreisende på Gålå og omkringliggende områder, og innehar et stort potensiale for videre utvikling for den rette innehaver.

Høres dette spennende ut? Ta kontakt da vel, så kan vi fortelle deg mer om vår trivelige kafé! -Kanskje er du den rette til å videreføre og  videreutvikle vårt populære  og spennende kafékonsept sentralt plassert i Peer Gynts vakre rike?

Ta kontakt med:

Mia 900 83 141 mia@galabooking.no

eller

Knut 918 32 111 knut@galabooking.no